Нощувка със закуска и вечеря или закуска, обяд и вечеря + ползване на сауна и джакузи от Хотел Велена, село Велчево, община Априлци

Стойност: 39.00 лв
Отстъпка: 0%
Спествявате: 0.00 лв
Закупени 0 ваучера
Запитване за свободни места

Условия за ползване:

 ДЕТАЙЛИ И УСЛОВИЯ :
- Ваучерът е валиден от 19.03.19г. до 30.11.19г
- Обявената цена е валидна за ЕДИН ВЪЗРАСТЕН.
- Моля проверете наличността на свободните места за избрания от вас период и направете резервация преди да закупите ваучера на тел. 0887 753 531!
- Сумата за закупен и неизползван ваучер не се възстановява.
- Необходимо е да носите разпечатан ваучер при настаняването си в хотела.
- Обявените цени не са валидни за национални и официални празници.
- Хотелът запазва правото си да променя цените.

Адрес и контакт:

село Велчево, общ. Априлци

Мобилен: 0887 753 531
E-mail: оffice@vaucherite.bg

Работно време:
Денонощно
Нощувка със закуска и вечеря или закуска, обяд и вечеря + ползване на сауна и джакузи от Хотел Велена,  село Велчево, община Априлци

              
          
       

ВАРИАНТИ НА ОФЕРТАТА: 
- Нощувка със закуска и вечеря - 39лв
- Нощувка със закуска, обяд и вечеря - 48лв

ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ЗА ЕДИН ВЪЗРАСТЕН И ВКЛЮЧВА:
- Нощувка 
- Закуска и вечеря / закуска, обяд и вечеря
- Ползване на джакузи и сауна
- Wi-fi
- Туристическа такса и ДДС

*Обявената цена е валидна за двойно настаняване!

*** Моля проверете наличността на свободните места за избрания от вас период и направете резервация преди да закупите ваучера. 


ДОПЛАЩАНЕ:
- Дете до 1.99г. се настанява безплатно при родителите на база нощувка;
- Дете от 2г. до 11.99г. заплаща 7.50 лв. на ден за нощувка, закуска и вечеря и 12.50 на ден за нощувка, закуска обяд и вечеря;
- Деца над 12 г. и трети възрастен заплаща 19.50 лв. на ден за нощувка със закуска и вечеря и 28.50 лв. на ден за нощувка със закуска, обяд и вечеря;НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- За да гарантирате своята резервация и условията на офертата, е необходимо да закупите ваучери от Нашия сайт чрез следните методи:  банков път, каса на EASY PAY, дебитна/кредитна карта.
- Всички доплащания се извършват на рецепция!

Информация за Хотел Велена

Хотел Велена се намира в село Велчево, общ. Априлци в сърцето на Стара планина. Потънал в разкошната зеленина на заобиколящата го гора, хотелът разполага с 16 двойни стаи, 3 апартамента, ресторант с 40 места, бар, конферентна зала, сауна, басейн, летен бар, но истинската му красота е в великолепната природа, надничаща от всяко кътче на комплекса.

В ресторанта можете да откриете, както традиционни за региона  ястия, така и специалитети от Европейската кухня и да им се насладите на фона на спокойната, отморяваща гледка, разкриваща се от цели я ресторант.

Хотел Велена е идеалното място за Вашата следваща конференция или обучение.Конферентната зала в съчетание с красивата природа Ви дават възможност за ефективно обучение, редуващи се с приятни минути на отмора .За  организиране на  конференции, обучения, семинари и тийм билдинг обадете се на посочените телефони.