Нова Година край Велико Търново! 1, 2 или 3 нощувки със закуски, вечери и Празнична вечеря с програма и DJ + интернет и паркинг от хотел Момина крепост

Стойност: 174.00 лв
Отстъпка: 0%
Спествявате: 0.00 лв
Закупени 0 ваучера
Запитване за свободни места

Условия за ползване:

ДЕТАЙЛИ И УСЛОВИЯ:
- Ваучерът е валиден от 30.12.2020г. - 02.01.2021г
- Обявената цена е валидна за ЕДИН ВЪЗРАСТЕН.
- Моля проверете наличността на свободните места за избрания от вас период и направете резервация преди да закупите ваучера на тел. 0887 753 531!
- Сумата за закупен и неизползван ваучер не се възстановява.
- Анулация на вече направена резервация може да бъде извършена до 3 дни след потвърждението й. След този срок по изключение след проведен разговор и при съгласие на хотела се дава право за промяна на периода за настаняване или се удържа неустойка в размер на 20%. 
- Необходимо е да носите разпечатан ваучер при настаняването си в хотела.
- Хотелът запазва правото си да променя цените.

Адрес и контакт:

Велико Търново

Мобилен: 0887 753 531
E-mail: оffice@vaucherite.bg

Работно време:
Денонощно
Нова Година край Велико Търново! 1, 2 или 3 нощувки със закуски, вечери и Празнична вечеря с програма и DJ + интернет и паркинг от хотел Момина крепост
            
        
          
           
           
             
            
           
  
               
                
           
ВАРИАНТИ НА ОФЕРТАТА:
- 1 нощувка със закуска и Празнична вечеря - 174лв
- 2 нощувки със закуски, вечери и Празнична вечеря - 244лв
- 3 нощувки със закуски, вечери и Празнична вечеря - 307лв


ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ЗА ЕДИН ВЪЗРАСТЕН И ВКЛЮЧВА:
- избрания брой нощувки
- закуски
- Празнична вечеря с програма и DJ
- Интернет в общите части
- Паркинг

* Офертата е валидна при двойно настаняване.

** Обявената цена е валидна при настаняване в двойна стая.

*** Моля проверете наличността на свободните места за избрания от вас период и направете резервация преди да закупите ваучера. 


ДОПЛАЩАНЕ:
- Дете до 1.99г. се настанява безплатно при родителите на база нощувка
- Дете от 2 до 11.99г. заплаща на място 123 лв. за 1 нощувка, 117 лв. за 2 нощувки; 186лв при 3 нощувкиНАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- За да гарантирате своята резервация и условията на офертата, е необходимо да закупите ваучери от Нашия сайт чрез следните методи:  банков път, каса на EASY PAY, дебитна/кредитна карта.
- Всички доплащания се извършват на рецепция!

*** Моля сигнализирайте за проблеми при настаняване или по време на почивката Ви! 

Информация за Момина крепост

Туристически учебен център „Момина крепост“ се намира на 5 километра от центъра на Велико Търново (10 километра с автобус) в местността Ксилифор – туристическа зона, в непосредствена близост до Велико Търново. На 3 километера от нея по шосе е архитектурният и исторически резерват Арбанаси със своите църкви, манастири и характерни къщи от българското Възраждане. Разположението на комплекса, климатът на района, красивата природа, спокойствието и уединението създават идеални условия за отдих и спорт. Мястото е изключително подходящо за преминаване по маркирани панорамни туристически пътеки, организиране на обучителни лагери, семинари, тийм–билдинг програми и състезания във всеки сезон.
В района на хотела има комбинирани площадки за спортни игри, 3 обособени детски комплекса, игрище за плажен волейбол, кътове за отдих. Централното разположение на Велико Търново благоприятства за организиране на разнообразни излети и екскурзии до близки селища.