Предложете Оферта

Защо да станете наш Партньор?

Чрез многобройните посещения на VAUCHERITE.BG и реклама в социалните мрежи, google и множество др. сайтове, вашият бизнес ще достигне до максимален брой потребители, готови да се възползват от горещите оферти.

Единственото, което трябва да направите, е да предложите чрез VAUCHERITE.BG примамливи отстъпки, от които вашите бъдещи клиенти да се възползват. При нужда не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които ще ви помогнат за оформянето на най-атрактивната оферта.

Чрез участие в рекламната кампания с изгодни предложения Вие успешно ще популяризирате бизнеса си и ще спечелите нови клиенти. От вас зависи да ги впечатлите с качеството на продукти и услуги и разбира се с добро отношение и професионализъм, за да се върнат отново.

Публикуването на оферта във VAUCHERITE.BG е напълно безплатно, и чрез метода за работа на комисионна само върху реалните продажби, Вие не поемате никакви рискове за разходи по рекламата на вашите оферти и бизнес.

 VAUCHERITE.BG предлага на своите партньори регулярни седмични изплащания на продадените до момента ваучери.

Как да станете наш Партньор?

Свържете се с нас на office@vaucherite.bg или на тел. 0887 753 531 и ние ще се погрижим да спечелите нови клиенти и да увеличите приходи си.

За реклама в сайта.

VAUCHERITE.BG също така  предлага място за вашата реклама в двете рекламни полета (в ляво и дясно) на сайта. Тези рекламни полета са видими във всички секции на сайта и могат да бъдат отдавани на седмична или месечна база. За повече информация моля свържете се с нас на office@vaucherite.bg или на тел. 0887 753 531